Als verkeersregelaar is het lastig om vaak bij mijn hond te zijn. Nu het uit is met mijn vriendin was het stoeien over het uitlaten.

Lastig

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Soms vind je iemand, soms verlies je iemand. Dat is nou eenmaal hoe het gaat. Het is natuurlijk jammer om afscheid te moeten nemen, maar je wilt dingen ook niet forceren. Uit elkaar dus. Dat was erg lastig omdat we samenwoonde. Het meeste konden we amicaal verdelen. Geen cd van jou cd van mij situatie. Zelfs voor de tv vonden we een mooie oplossing. Het enige punt van geschil was mijn dachshund.

Hond

Ik zeg wel mijn dachshund, maar zij zou zeggen onze dachshund. Ik had hem al voordat ik haar leerde kennen, maar ondertussen was ze erg verknocht geraakt aan Tony. Daarom wou ze hem erg graag blijven zien. Het conflict kwam toen ze het goede idee had opgevat dat aangezien ik toch de hele dag onderweg ben dat Tony beter bij haar kan blijven. Het lastig  daarvan is dat ik dan Tony niet meer kan zien. Als ik thuiskom dan wil ik wel met mijn beestje zijn. Dat vond ik dus niet zo een goed idee. Tegelijkertijd maakte ze wel een goed punt, Tony moet wel naar buiten door de dag heen. Als ik hem niet kan uitlaten dan kan zij het wel doen. Ze had bovendien wel een punt dat ze niet door de middag langs gaat komen om Tony uit te laten om hem dan weer binnen te sluiten. En ze dacht ook dat het niet een goed plan is dat ze hem elke ochtend oppikt en elke avond wegbrengt. Bovendien kon Tony dan in het appartement blijven waar hij nu aan gewend is.

Knoop doorhakken

Ik vond het niet leuk maar ze had wel een punt. Ik had nog even rondgevraagd in het nieuwe complex of ik iets kon regelen met de buren, maar die waren zelf in de dag ook weg. Uiteindelijk moest ik kiezen wat het beste was voor Tony. Ik beschouw het maar als een goede les dat als ik ooit ga trouwen dat ik het heel zeker moet weten. Ik zie Tony nu elk weekend en het breekt eigenlijk mijn hart. Zelfs als ik nu weer in de buurt zou kunnen werken is zij ook aan hem gehecht. Ik zie heb hem nu elk weekend, en het is wat het is voor nu.