Kunstgras zelf aanleggen is nogal een precies werkje. Je moet de ondergrond egaliseren en aantrillen. Je moet zorgen voor goede afvoer en ook dat er geen hobbels onder je kunstgras komen. Je hebt rekening te houden met de legrichting en je wilt natuurlijk ook nog dat er een naadloze overgang van het ene stuk kunstgras naar het andere ontstaat. Een kier tussen twee stukken kunstgras kan het hele idee teniet doen. Kunstgras laten aanleggen is dan een betere optie. Vakmensen die precies weten wat ze doen en ook nog de juiste materialen mee hebben. Het kan bijna niet beter. Het enige waar jij nog voor moet zorgen is dat er een doorgang naar de tuin is van minimaal 90 centimeter.

Kunstgras laten aanleggen kost geld, maar dat is het ook wel waard

Je wilt immers jarenlang plezier hebben van je kunstgras en dan moet het wel naar volle tevredenheid liggen. Je kunt het laten aanleggen van kunstgras dus zien als een investering. Een investering in jarenlang tuinplezier. Want dat is wat kunstgras je oplevert. Je hebt er echt veel plezier van en geen ongemakken. Je hoeft het gras niet te maaien, niet te bemesten en geen water te geven. Je kinderen krijgen er geen lelijke vlekken van in hun kleding en het gras is en blijft prachtig groen. Dat is de investering wel waard, toch?

Kunstgras op je balkon, kan dat wel?

Natuurlijk kun je je tuin volledig laten bedekken met kunstgras. De grond zorgt, over het algemeen, zelf voor een goede afwatering en er zullen dus geen plassen in het grasveld ontstaan, ook niet bij een flinke regenbui. Maar nepgras balkon? Is dat nu wel verstandig? Dat is zeker verstandig en nog mooi ook! Je kunt nepgras op je balkon of dakterras gebruiken en op die manier een groene omgeving creëren. Door je goed in te lezen en te laten adviseren over de ondergrond, kun je ook hier jarenlang plezier hebben van een kunstgrastapiijt.

Verschillende soorten kunstgras, welke kies je?

Heeft het gras weinig te verduren of juist veel? Is het gras er voor de sier of ook als ondergrond voor speeltoestellen? Moet er een flink potje op gevoetbald of gehockeyd worden? Allemaal factoren die van belang zijn bij het kiezen van de juiste kunstgrasmat voor in jouw tuin. Ook hier kun je online veel informatie over vinden. Ook de verschillende kleuren en materialen vind je online. Kom je er niet helemaal uit? Dn kun je gemakkelijk telefonisch contact opnemen. Een team van adviseurs zit voor je klaar.