Ontruiming De Zwart kan ook jou helpen!

Bij de term "woningontruiming" denk je, waarschijnlijk, direct aan overlastveroorzakers die door de gemeente of de woningbouwvereniging uit huis worden gezet. Maar dat is niet altijd het geval. Er zijn ook situaties te bedenken waarin Ontruiming De Zwart iets voor jou kan betekenen. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat jij een huis hebt gekocht en dat de vorige bewoners er een enorme bende hebben achtergelaten. Of niet eens een bende, ze zijn gewoon vertrokken en hebben een groot deel van hun huisraad achtergelaten. Wanneer jij er dan wilt gaan verbouwen moet je eerst nog van al die spullen af zien te komen. Dat is het moment om Ontruiming De Zwart in te schakelen.

Wat kan Ontruiming De Zwart voor jou doen?

Heb je een pand dat, om wat voor reden dan ook, leeg moet? Dan schakel je Ontruiming De Zwart in. Deze mensen zullen het pand in een mum van tijd leegtrekken en er zo voor zorgen dat jij verder kunt. Met verbouwen, met inrichten, met verkopen, noem maar op. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je ouders naar een verzorgingshuis gaan. Ze krijgen dan een kamer waar, natuurlijk, lang niet alles in kan. Jij en je broers/zussen zullen dan samen de meest waardevolle spullen uit de boedel halen en die spullen meenemen naar het nieuwe onderkomen van je ouders. Maar wat moet je met de rest? De kringloop staat niet te trappelen om die oude donkereiken meubelen op te halen. En dan bel je Ontruiming De Zwart.

Ook bij een overlijden moet een woning vaak ontruimd worden

Sterker nog: wanneer het gaat om een huurwoning is deze termijn érg kort. Het kan dus zomaar zijn dat je er emotioneel nog niet aan toe bent om je ouderlijk huis snel leeg te ruimen. Ook kan het fysiek te zwaar zijn om een heel huis te ontruimen, verhuizen, inpakken en selecteren is immers gewoon heel zwaar werk. Door Ontruiming De Zwart in te schakelen weet je zeker dat het huis op een nette manier ontruimd wordt.

Is er nog iets extra's dat moet gebeuren?

Moet de woning in de originele staat worden opgeleverd? Dat kun je aan deze vakmensen overlaten. Zij vullen boorgaten in de muren, verwijderen planken en halen gordijnrails naar beneden. Ook kleine sloopwerkzaamheden kunnen door Ontruiming De Zwart worden uitgevoerd. Je krijgt altijd een offerte met een duidelijke prijsindicatie. Zo kom je niet voor (nare) verrassingen te staan. Een afspraak is zo gemaakt via de telefoon of het contactformulier op de site.

Mijn Lievelingsdier

Gerelateerde Blogs: